Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (3.14 secunde)
Aici, in seara de sambata, 3 august 2013, in jurul orei 22, un cuplu de tineri, demni de incredere in privinta marturiei, se gaseau la o casuta izolata de vacanta. ... La Dobrzykowice (voievodatul Silezia Inferioara), tot pe 3 august 2013, un inginer pensionat, astronom amator, declara:
Degustari de vinuri si cel mai bun bors pescaresc la Festivalul Dunarii calarasene Degustari de vinuri, delicatese din peste, concursuri, ateliere de pescuit si standuri de promovare, muzica si dans popular sunt doar cateva dintre ingredientele Festivalului Dunarii calarasene ce va avea loc in perioada 7-8 august, pe malul Borcei.
Ce spun specialistii Daca la finalul lunii iulie, cotele apelor Dunarii inregistrau, la Galati, valoarea de 100 cm, ieri, 3 august, aceasta valoare scazuse cu 9 cm, la 91, punand astfel in alerta autoritatile competente.
Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 7 - 8 August 2015, cea de-a II-a editie a Festivalului Dunarii Calarasene.
Codul galben a fost emis astazi si are valabilitatea de la ora 18:00, pana marti, 8 august, ora 6 dimineata.
Luni, 21 August 2017 Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore ale diminetii. ... Marti , 21 August 2017 Vremea va fi in general instabila, iar temperatura aerului va fi in scadere in centrul, sudul si estul tarii.
Radiochirurgie Grad profesional - Medic Specialist Experienta profesionala - Octombrie 2016-prezent Medic specialist neurochirurg - Life Memorial Hospital - Octobrie 2016 - prezent Doctorand in Genetica ( Studiu asupra progresiei tumorilor cerebrale si a factorilor care pot ameliora prognosticul, Universitatea Bucuresti, Facultate de Biologie) - Mai 2015-Mai 2016 Neurochirurg, Dept de Neurochirurgie Functionala si GammaKnife, University of Sheffield, UK - Din Nov 2015, in urma examenului sustinut in fata Colegiului Regal, primesc titlul de Fellow of the Royal College of Surgeons (FRCS) - Aprilie 2014 - Mai 2015 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neuro Oncologie, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - August 2013 - Aaprilie 2014 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neurochirurgie pediatrica, Sheffield Children's Hospital, UK - August 2012- August 2013 Neurochirurg, Clinical fellow in Chirurgie spinala, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - Iulie 2011 - August 2012 Neurochirurg, Clinical Fellow in Chirurgia bazei de craniu si vascular, Walton Neuroscience Center, Liverpool, UK.
In ziua de 2 august a.c., Politia Municipiului Calarasi a fost sesizata de catre o persoana in varsta, din Calarasi, cu privire la faptul ca, in noaptea de 1 spre 2 august a.c., persoane necunoscute au patruns in locuinta sa si au sustras 300 de lei.
In perioada 6 - 8 August, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au organizat o actiune pentru depistarea persoanelor care vand sau consuma substante interzise.
Educatoarea hoata, 5 ani de inchisoare Educatoarea Elena Chirila, din Bucuresti, arestata in luna august, sub acuzatia de furt, alaturi de concubinul sau, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 6, insa hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
coordoneaza, in perioada 19-31 august a.c., la nivel national, o actiune pe linia respectarii regimului legal de viteza, potrivit calendarelor de activitati ale politiei rutiere si Organizatiei Politiilor Europene - T.I.S.P.O.L, pentru anul 2013.
Ce te faci insa daca ai treaba la Primaria localitatii si esti obligat sa intorci in curba, taind linia continua, incalcand astfel toate regulile de circulatie? ... Langa biserica, o unitate militara de pompieri, care actioneaza si in Eforie, Costinesti, 23 August, Mosneni, Techirghiol.
Un obiect straniu, deasupra copacilor In duminica de 18 August 1968, tehnicianul Emil Barnea (pe atunci de 45 ani), s-a dus sa petreaca o frumoasa zi de vara impreuna cu alte trei cunostinte, in padurea Baciu (din apropierea Clujului).
De altfel, Ion Barca nu a detinut pana acum un mandat intreg de primar, acesta fiind ales edil al comunei in 2009, dupa decesul lui Daniel Ursulescu, fostul primar care si-a pierdut viata in urma unui accident de circulatie.
S-a dat startul Festivalului B-Fit in The Street, care coloreaza Bucurestul timp de 4 week-end-uri, dar inchide si cateva artere de circulatie. ... Aceste restrictii si rute ocolitoare sunt valabile pe 14, 21, 28 iulie si 4 august.
Pe primul loc intr-un top al principalelor cauze ale accidentelor grave de circulatie inregistrate in primele opt luni ale anului curent se afla viteza excesiva si viteza neadaptata la conditiile de drum.
Dar ceea ce ne-au cerut unii, restrangerea dreptului lor la libera circulatie, spre exemplu, este o non-solutie, pentru ca aduce atingere unui drept esential, dreptul la libera circulatie, si Romania nu se poate intoarce in timp.
Pozitia noastra este similara cu a Comisiei Europene, si anume dreptul la libera circulatie. Romania nu va fi partasa la un precedent prin care sa se ingradeasca dreptul la libera circulatie vreunui cetatean al sau sau vreunui cetatean european.
Libera circulatie a persoanelor, libera circulatie a serviciilor, agricultura, concurenta, transporturile, impozitarea, energia si mediul, justitia si afacerile interne sint doar citeva capitole referitoare la domenii de activitate pentru care s-a negociat, acordindu-se perioade de tranzitie.
Ministrul PD a precizat ca in perioada 23-24 februarie vor avea loc vizitele privind libera circulatie a Serviciilor si vehiculelor; ... Totodata, ministrul a mai spus ca, la inceputul lui martie, specialistii vor cerceta libera circulatie a bunurilor, justitie, coruptie, protectia frontierelor si crima organizata.
google-analytics.com